A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Воскресенської селищної ради Миколаївської області

Нарада з керівниками закладів культури Воскресенської громади

Дата: 30.04.2024 11:49
Кількість переглядів: 3

26 січня 2024 року відбулась нарада керівників закладів культури і бібліотек Воскресенської селищної ради, яку було організовано відділом освіти, кульутри, молоі та спорту Воскресенської селищної ради.

У нараді взяли участь начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталія Фільтанович і спеціалісти відділу Ольга Кореновська і Олеся Риколенко, керівники закладів культури та завідувачі бібліотек.

Основними питаннями, які обговорювались цього дня були: організація роботи закладів, підпорядкованих відділу, обговорення результатів звітної кампанії та інші.

У ході наради обговорили додержання (виконання) законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки та у сфері охорони праці та безпеки життєдіяльності та інші організаційні питання з діяльності закладів культури та організації роботи культпрацівників.

Учасники наради активно брали участь у обговоренні, пропонували свої рішення і бачення багатьох спірних ситуацій, намагалися дослухатись один до одного, аби якомога ефективно скоординувати та організувати роботу закладів культури для надання якісних культурних послуг жителям громади.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень