A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Воскресенської селищної ради Миколаївської області

Новини

Звіт про роботу бібліотек у 2023 році

Сьогодні, 1 травня 2024 року, у приміщенні будинку культури відбулася зустріч керівників бібліотек Воскресенської селищної ради. Кожна бібліотека представляла звіт про свою діяльність за 2023 рік. Бібліотекарі Воскресенської громади впродовж року створювали тематичні виставки, масові заходи, проводили тематичні години з нагоди свят, а також здійснювали волонтерську діяльність.

15:02 02.05.2024

Нарада з працівниками закладів культури

1 травня відбулась робоча нарада начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Воскресенської селищної ради з керівниками закладів культури Воскресенської селищної ради. Розглянули питання стосовно відзначення заходів, які плануються в травні 2024 року та інші поточні питання.

14:01 02.05.2024

Конкурс гумору "Південні пересмішники"

Сьогодні відбулось підведення підсумків І обласного конкурсу декоративно - ужиткового та образотворчого мистецтва "Знай і люби свій край", започаткованого Будинком творчості Миколаївської обласної ради. Конкурс проводився у номінаціях: декоративно ужиткове мистецтво, образотворче мистецтво. І у трьох вікових категоріях: - 6-10 років; - 11-14 років; - 15 - 18 років. У конкурсі брали участь 32 учні Воскресенського, Калинівського, Пересадівського, Михайло - Ларинського, Грейгівського ліцеїв, Червонянської гімназії. За результатами підведення підсумків маємо такі результати конкурсу:

09:09 02.05.2024

П'ятнадцята міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти"

Вітаємо з перемогою! Заклади освіти Воскресенсьої ТГ брали участь у п'ятнадцятій міжнароднійи виставці "Сучасні заклади освіти", яку організовує та проводить компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

09:06 02.05.2024

Проект USAID"Говерла"

Працівники відділу освіти, культури, молоді та спорту Воскресенської селищної ради беруть участь в Проекті USAID"Говерла" на тему "Роль місцевих політик в розвитку підприємницького та інноваційного потенціалу культурних та креативних секторів"

14:41 01.05.2024

Обласний семінар на тему " Планування та облік роботи клубного закладу ".

Сьогодні працівники закладів культури Воскресенської селищної ради відвідали обласний семінар на тему " Планування та облік роботи клубного закладу ". Заступник директора з методичної роботи Миколаївського обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи пані Тетяна Нестерова підготувала матеріали на тему: Планування у клубному закладі та облік роботи у клубному закладі. Дякуємо за корисну і змістовну нараду

14:20 01.05.2024

Семінар Миколаївського обласного центру народної творчості та культурно - освітньої роботи

Сьогодні працівники закладів культури Воскресенської селищної ради відвідали семінар Миколаївського обласного центру народної творчості та культурно - освітньої роботи на тему "Подолання синдрому емоційного вигорання" .Провідний методист МОЦНТ та КОР пані Лариса Калініна Калініна познайомила присутніх з різноманітними методиками та технологіями подолання синдрому емоційного вигорання та використання методів арттерапії для стабілізації емоційного стану та пошуку ресурсів для життя та роботи. Як завжди: цікаво, креативно, сучасно. Дякуємо, пані Ларисо, Ваші поради дуже корисні працівникам культури, які щоденно працюють з населенням

14:19 01.05.2024

Колегія

27 лютого 2024 року проведено засідання колегії відділу освіти, культури, молоді та спорту Воскресенської селищної ради. До порядку денного включено питання: про виконання Програми розвитку освіти Воскресенської селищної ради на 2023--2025 роки» у 2023 році; про організацію освітнього процесу в умовах поєднання різних форм навчання в ЗДО та ЗЗСО; про організацію психологічного супроводу освітнього процесу в умовах воєнного стану; про дотримання установчих документів.

14:29 30.04.2024

Працівники закладів культури Воскресенської селищної ради відвідали семінар Миколаївського обласного центру народної творчості та культурно- освітньої роботи на тему "Синдром емоційного вигорання"

Сьогодні працівники закладів культури Воскресенської селищної ради відвідали семінар Миколаївського обласного центру народної творчості та культурно- освітньої роботи на тему "Синдром емоційного вигорання" від провідного методиста, пані Лариси Калиніної і семінар на тему "Менеджмент клубного закладу" від заступника директора з методичної роботи, пані Тетяни Нестерової. Цікаво, корисно, продуктивно. Дякуємо за навчання!

13:11 30.04.2024

На базі відділу освіти, культури, молоді та спорту Воскресенської селищної ради відбулось підведення підсумків І етапу обласного (заочного) конкурсу читців – декламаторів «СловоГрай»

Сьогодні на базі відділу освіти, культури, молоді та спорту Воскресенської селищної ради відбулось підведення підсумків І етапу обласного (заочного) конкурсу читців – декламаторів «СловоГрай», за результатами яких вітаємо переможців і нагороджуємо грамотами:

12:55 30.04.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень