A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Воскресенської селищної ради Миколаївської області

Заходи

Виховна година в Червонянській гімназії

На виховній годині з учнями 1 класу Червонянської гімназії, говорили про безбар'єрність та ментальне здоров'я. Виконували вправи: " Стоп", "Метелик" і "Легка усмішка"

12:24 30.04.2024

Червонянська гімназія. Урок- реквієм:" Мужні і стійкі Герої Крут.

29 січня Україна відзначає День пам’яті Героїв Крут. Цього дня ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як і сьогоднішні захисники України, стали на захист української держави. Вчитель історії Червонянської гімназії Чеботарська І.В. провела учням урок- реквієм:" Мужні і стійкі Герої Крут. Пам'ятай їх подвиг"

12:22 30.04.2024

Вшанування пам'яті Героїв Крут в Грейгівському ліцеї

Минуть роки, століття та пам'ять про юнаків, які полягли під Крутами, не зникне вовік! Не має права зникнути. Адже без неї нема історії, нема народу, немає країни. Вона світитиме не тільки українцям, а й всім тим, хто готовий покласти своє життя в ім'я ідеї.

12:09 30.04.2024

Класні керівники Воскресенського ліцею провели годину пам'яті :"Голокост - трагедія і героїзм"

У всьому світі 27 січня вшановують День пам’ять жертв Голокосту. Саме в цей день 1945 року було звільнено в’язнів найбільшого нацистського табору смерті Аушвіц-Біркенау в Освенцімі.

11:53 30.04.2024

Єдиний національний урок «Безпечна дорога додому»

17 травня 2023 року був проведений Єдиний національний урок «Безпечна дорога додому» у рамках Тижня безпеки дорожнього руху із загальною темою «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану». Акцентували увагу на питаннях забезпечення захисту життя та здоров’я дітей в процесі дорожнього руху, поліпшення засвоєння дітьми норм безпечної поведінки під час воєнних дій; провели цикл виховних заходів з питань правил безпеки дорожнього руху у формі бесід, зустрічей, конкурсів; виготовили лепбук про безпеку дорожнього руху з учнями, які мають велосипеди, роликові ковзани, скейти.

13:10 23.06.2023

Волонтерська діяльність. Червонянська гімназія

Сьогодні учні Червонянської гімназії вже вкотре передали директором закладу Фелікса Броніславівна Мозгова більше 100 подарунків для свого вчителя Павло Вепр , подарунки з побажаннями міцного здоров'я і найшвидшої Перемоги. Пані Фелікса, протягом усієї війни, як рідна мама, увесь час турбується про Павла, чим надає неабияку моральну підтримку. Незламний командир, кремезний чолов'яга, до глибини душі вражений турботою малих , але таких великих патріотів України. Обіцяю, мої хороші, якнайшвидше передати подарунки командиру- вчителю і його підрозділу. Заради таких як ви, наші хлопці мужньо боронять терена нашої країни. Вам, пані Феліксо, низький уклін до землі за виховання таких незламних і справжніх українців. Наша Україна в надійних руках, нам росте гідна зміна

13:06 23.06.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень