A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Воскресенської селищної ради Миколаївської області

Новини

Всі ми трішки волонтери

Сьогодні працівники відділу освіти, культури, молоді та спорту Воскресенської селищної ради передали допомогу для херсонців волонтеру і нашій давній подрузі Татьяна Рагозина , зібрану мешканцями с.Калинівка. Дякуємо, наші небайдужі, наші щирі і патріотичні сусіди за допомогу. Разом до Перемоги!

13:55 23.06.2023

Всі ми трішки волонтери

Сьогодні начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Воскресенської селищної ради Наталія Фільтанович, разом з працівниками відділу розвезли по бібліотекам Воскресенської селищної ради цікаві, сучасні книжки для дітей та дорослих надруковані української мовою, які нам люб'язно надали директор БФ Олександр Коваль і депутат Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко. Також пан Олександр допоміг в підвозі книжок до бібліотек громади. Завітали ми, також, до Грейгівської бібліотеки, де зустріли малих, але таких великих волонтерів, юних читачів бібліотеки, які закінчували плести 19 маскувальну сітку для потреб наших хлопців. Зробили спільне фото, обмінялись люб'язностями, пообіцяли зустрітись по- справі. Дякуємо усім, хто робить країну кращою. Разом до Перемоги!

13:48 23.06.2023

Впроваджуться безкоштовні курси укарїнської мови для мешканців Воскресенської громади

Шановні мешканці Воскресенської громади! У нас з вами з`явився унікальний шанс: на базах бібліотек ваших сіл і селищ відкриваються безкоштовні курси української мови, в складі розмовних клубів у проєкті«Єдині»!

13:46 23.06.2023

Школа менеджменту для працівників культури громади

Сьогодні працівники закладів культури Воскресенської селищної ради відвідали семінар - практикум, організований Миколаївським обласним центром народної творчості та культурно-освітньої роботи, в рамках " Школи менеджменту". Пані Лариса Калініна Калініна підготувала цікавий і корисний матеріал на тему " Подолання синдрому емоційного вигорання". Дякуємо за неперевершені лекції, які будуть корисними працівникам у щоденній роботі. Все буде Україна, я дізнавалась

13:31 23.06.2023

Всі ми трішки волонтери

Волонтерські будні працівників відділу освіти. культури, молоді та спорту Воскресенської селищної ради. За Програмою реагування Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) працівниками відділу було роздано 450 наборів посадкової картоплі та насіння овочевих культур на домогосподарство від небайдужих благодійників: депутата обласної ради Надії Іванової, депутатів Воскресенської селищної ради Тетяни Садової та Наталії Фільтанович.

13:29 23.06.2023

Всі ми трішки волонтери

Сьогодні відправлено нашим Захисникам подарунки від закладів освіти Воскресенської селищної ради, збір яких було ініційовано начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Воскресенської селищної ради Наталья Фильтанович . Разом до Перемоги!

13:28 23.06.2023

Мінна безпека

Сьогодні в нашому БК відбулась цікаво- пізнавальна лекція з мінної безпеки від " Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування ДСНС України. Дякуємо лекторам за корисну інформацію. Висновки: не беріть будь- які предмети, що вам не належать, не ходіть не перевіреними територіями. У разі виявлення підозрілого предмету відходимо на безпечну відстань і телефонуємо 101. Бережіть себе

13:20 23.06.2023

Оновлення Калинівської бібліотеки

Сьогодні свято в Калинівській бібліотеці. Оновлений і, як завжди, гостинний простір для проведення дозвілля молоді і людей дорослого покоління порадував сучасним і творчим оздобленням інтер'єру. Берегиня Калинівських традицій і звичаїв Світлана Іванцова влаштувала гостинний " солодкий" прийом для перших, найменших відвідувачів бібліотеки. Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Воскресенської селищної ради Наталья Фильтанович завітала на відкриття бібліотеки з подарунками від Вікторія Москаленко - цікаві книжки і розмальовки і побажала малечі читати цікаву літературу, брати участь у цікавих заходах, які влаштовуються у бібліотеці. Ремонт в бібліотеці проведено за рахунок спонсорських коштів

12:44 23.06.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень